Bloggen om ett rikare studentliv

Sök Zalandostipendiet!

Zalandostipendiet – kamma hem 20 000 kr till studierna

Har du ett starkt intresse för e-handel och mode? Och gott om tid och energi, nu i maj? – Då vill vi berätta om ett spännade stipendium som Zalando gärna vill att du ansöker om.

Berätta hur du tror att e-handeln kommer att påverka modebranschen i framtiden. En riktigt intressant spaning på området belönas med 20 000 kronor. De tusenlapparna skulle kanske passa ganska bra in i studentlivet?

Förväntningarna på nya insikter är stora. Uppgiften är nog inget för vem som helst – men du är ju inte vem som helst, eller hur?

Stipendiet på 20 000 kronor (vi säger det igen. :-)) går till den som lyckas presentera den mest nytänkande rapporten kring ämnet ”Hur kommer e-handeln att influera modeindustrin i framtiden?”.

Rapporten ska omfatta 1 500-2 000 ord. I övrigt är du helt fri att välja format, infallsvinkel och metod, på det sätt du som bäst tycker lyfter dina innovativa slutsatser. Var gärna kreativ när du skapar din rapport och använd din personliga uppsättning erfarenheter, kunskaper och intressen.

Läs mer om stipendiet och hur du ansöker här.

Datum:

22 feb 2016 – Ansökan öppnar

1 juni 2016 – Ansökan stänger

30 juni 2016 – Stipendiaten meddelas

För att få lov att ansöka, måste du vara inskriven vid ett universitet eller en högskola i Sverige under våren 2016 samt vara bosatt i Sverige. Vi önskar dig lycka till!