Bloggen om ett rikare studentliv

Vårmodets essentials 2019 för honom

Vårens mode för 2019 är här och det ska firas med att uppdatera garderoben med dem senaste nyheterna inom mode! Är du den som väljer att gå på en mer avslappnad stil med ett par sköna sneakers och t-shirt eller tar du vårsolen i akt och väljer att slänga på kostymbyxorna och ett par snygga finskor? Hos Mecenat erbjuder vi studentrabatter hos mängder av klädmärken. Här finns något för allt och alla, oavsett stilpreferens!

 

Beige trenchcoat från Brothers

1, Trenchcoat från Brothers

För den som älskar sin rock under vintertid men nu behöver ett alternativ för dem varmare tiderna är trenchcoaten perfekt. Ett tidlöst plagg som du aldrig kommer tröttna på! Går att matcha med ett en t-shirt lika väl som den funkar till att ha över kavajen.

Blå skjorta med blommigt mönster från Asos

2, Blommig skjorta från Asos

När vårsolen sakta börjar tränga sig på är det alltid härligt att komma med något nytt och fräscht! En blommig skjorta är alltid ett passande plagg när solen skiner och om det är några som vet detta är det Asos! Hos Asos hittar du alltid ett brett utbud på skjortor för den som vill sticka ut lite extra. 

Beige skinnjacka i mocka från NLY Man

3, Skinnjacka från NLY Man

Skinnjackor fick sin genomslagskraft redan på 40-talet när dåtidens filmstjärnor verkligen satte dem på kartan. Sedan dess har vi sett många varianter på skinnjackor i form av bikerjacka eller shearlingjacka. Detta året är det dock den tunna mockajackan som gäller. Perfekt för varmare dagar och kan bäras under hela det varmare halvåret. Tips: Var inte rädd att att slänga på dig en tunn mockajacka som extra lager under vinterrocken när det är dags! 

Långärmad Pikétröja från Asket

4, Långärmad Pikétröja från Arket

Den långärmade pikén, även känd som rugbytröja är perfekt att ha på sig under våren när solen börjar titta fram men den kalla luften ännu inte tillåter kortärmat. Går att komplettera med en skjorta under för en mer formell lock.

Brun datorväska i läder från Oscar Jacobson

5, Datorväska från Oscar Jacobson

Behöver du något att förvara dina skolböcker och dator i? Nu behöver du inte leta längre! Oscar Jacobson har ett stort utbud på stilrena datorväskor som är perfekta för skolan. Finns i flera olika utföranden och färger.

Vita skinnsneakers från J. Lindberg

6, Sneakers från J. Linderberg

Sneakers är numera en naturlig del av allas garderob. Dem går att bära i alla lägen och är ett perfekt komplement för att avskärma från en formell outfit. Se till att kolla in J. Lindebergs kollektion på stilrena sneakers. Finns olika utföranden bland annat mocka.

Blå T-shirt från Asos

7, T-shirt från Asos

Snygga stilrena t-shirts är alltid bra att ha i garderoben. Med en bra uppsättning t-shirts behöver du aldrig ha panik på morgonen över vad du ska ha på dig.
Asos har grymma erbjudanden med flerpack som gör att du får mycket för pengarna.