Bloggen om ett rikare studentliv

  • Hem
  • /
  • Kläder & Skönhet
  • /
  • The 70’s are back: Kör på en Bad and Boujee-look till sommarens festivaler
Alltid studentrabatt hos NA-KD

The 70’s are back: Kör på en Bad and Boujee-look till sommarens festivaler

Stora örhängen och seipa shades är några av de hetaste trenderna som 70-talet gör comeback med den här säsongen. Ta sommarens festival-look till en ny nivå och omfamna 70-talsstilen med en riktig Bad and Boujee-look. Vi snackar seipa shades i olika nyanser, storlek XXL i smycken, earthy tones och utsvängda jeans.

Här listar vi de 3 nyckelplaggen du behöver för att naila 70-talslooken och inträda festivalerna med stil. Du har 15 % studentrabatt på NA-KD via Mecenat. Passa på att shoppa inför påsk!

Alltid studentrabatt hos NA-KD

1. Seipa Shades​ – Att undgå den här trenden är nog omöjligt. Den syns redan hos trendsättande kändisar som Kendall Jenner och babe alert-bloggerskor som Janni Delér. Den här lilla detaljen kommer piffa upp din festival-look big time! Våga köra en gul eller orange ton på glasen för att sätta 70-talslooken till 100 %.

Alltid studentrabatt hos NA-KD

2. Smycken i strl XXL ​- Gold baby, solid gold. Det här är den lilla gulddetaljen som gör ett stort statement. Satsa på XXL Hoop Earrings och chokers i metall.

Alltid studentrabatt hos NA-KD

3. Earthy tones – Jordnära toner som tar sin form i silkesplagg, stora bell sleeve-ärmar och off-shoulder är top freakin’ notch. Detta kommer vi lätt få se mer av i vår och sommar, så vad väntar du på?

Ta mig genast till 15 % studentrabatt på NA-KD ❤  #boujeelook #nakd #fashion #mode

För det senaste inom mode och trender, häng med oss på Instagram @nakdfashion @mecenatse
Följ Mecenat på facebook.com/mecenat

Det här inlägget är skrivet i samarbete med NA-KD 😍