Bloggen om ett rikare studentliv

Studentrabatt på Summerburst 2018

Summerburst 2018 – summer starts here!

Musiken från Ullevi i Göteborg hörs hela vägen bort till Centralstationen. Solen steker och den laddade energin är nästan påtaglig. Alla besökare kör sin egna festivalklädsel, nynnar på sin favoritlåt med favorit DJ:n.

På Stockholm Stadion är rörelserna maximerade och alla är peppade på sommarens första, stora händelse. Vi kommer in på området och basens vibrationer känns hela vägen upp till bröstkorgen, benen kan inte stå still och det enda hjärnan vill greppa tag om är hur bra allt är just nu. Timmarna och dagen rusar förbi och det är dags för kvällens sista akt – Axwell /\ Ingrosso. Duons set avslutas med ”More Than You Know” och hela publiken skapar en enda stor allsång. Dagens allra största och fetaste dropp kommer, hela publikhavet hoppar i takt och färggrann konfetti och fyrverkerier sprudlar över arenan. Första dagen är nu avklarad och imorgon kommer ännu en episk dag – sommaren börjar här!

Om Summerburst 2018

Summerburst genomförs i år den 1-2 juni på Ullevi i Göteborg och två helger senare i Stockholm, den 15-16 juni. Festivalerna i Göteborg och Stockholm gästas av Axwell /\ Ingrosso, Martin Garrix, Alan Walker, Nicole Moudaber, Heidi, Benny Benassi, La Fleur, Deorro och Will Sparks. Göteborgsupplagan får tillskott av Armin Van Buuren och Hardwell och till Stockholm kommer bl.a. Diplo och svenska Galantis. För fullständig line-up, läs mer på summerburst.se Frågor och svar om den stora musikfesten hittar du här summerburst.se/goteborg/information/

En kort historik om Summerburst
Musikfestivalen är inriktad på elektronisk musik och äger rum i Stockholm och i Göteborg. Festivalen skapades 2011 och hölls då under en heldag på Stockholm Stadion i Stockholm och evenemanget sålde slut. År 2012 utvidgades festivalen till Göteborg och blev även ett två-dagars arrangemang. Evenemanget sålde slut även i Göteborg och trenden med högt tryck på biljetterna har fortsatt de efterföljande åren. (Källa: Wikipedia)

Mer festivalliv åt Sveriges studenter!

Med Mecenat har du som student upp till 240 kr rabatt på Summerburst festival 2018. Shoppa dina biljetter med studentrabatt via Mecenat – hämta din rabattkod här.

Välkommen alla musikälskare från hela världen!

Häng med på allt kul – följ oss på Instagram @mecenatse 😀 @summerburst_festival