Bloggen om ett rikare studentliv

Studentrabatt på perfekta upplevelser

Kylan lider mot sitt slut och våren är på gång. Varför inte då passa på att hitta på något roligt? Jag har listat några av dem roligaste, härligaste och mest spännande upplevelserna som finns att tillgå för dig med Mecenatrabatt. Här hittar du något oavsett om du letar efter en adrenalinkick eller en lugn spadag. 

Rabattkoderna finns att hämta hos Livenation, Liveit, Greatdays, Ticketmaster och Upplevelser.se via Mecenat.com

Summerburst festival

Summerburst

En perfekt festival för dig som älskar EDM och House musik.

Summerburst festivalen hålls mellan 7-8’e Juni i Göteborg och 30-31’e Augusti i Stockholm. Detta året är listan över artister bättre än någonsin med DJ’s som Tiësto, Dimitri Vegas & Like Mike och Alesso. 

Erbjudandet finns hos Live Nation

Spa med massage

Spa

Behöver du komma bort från den stressiga vardagen en stund och bara koppla av? Jag kan tänka mig att nacken börjat värka efter allt tittande ner i kursböckerna! Därför borde du passa på att tillbringa en dag på spa med ansiktsbehandling, massage och ett avkopplande jacuzzibad.

Erbjudanden finns hos Live It, Upplevelser.se och Great Days. 

Fallskärmshopp 2 stycken

Fallskärm

Vad sägs om en adrenalinkick utöver det vanliga? Ett hopp med fallskärm brukar vanligtvis vara ifrån 4000-5000 meters höjd där du kan falla så fort som 200 km/h. När du hoppar fallskärm kickar dina överlevnadsinstinkter in och känslan som följer efter du landat på marken är ren eufori!

Erbjudanden finns hos Live It, Upplevelser.se och Great Days.

Paddla kajak i naturen

Kajak

Ta dig bort från vardagen och stadsbullret genom att hyra en kajak under dagen. En kajak låter dig avnjuta naturen på ett smidigt sätt. Skippa dem tunga vandringskängorna och låt istället armarna göra grovjobbet och upplev naturen på ett nytt sätt!

Erbjudanden finns hos Live It, Upplevelser.se och Great Days

Bodyflight

Bodyflight

Testa på hur det känns att flyga med bodyflight där du inne i en kammare med hjälp av starka luftströmmar kan sväva flera meter över marken. Bodyflight är bara en av en rad roliga aktiviteter som finns att hitta bland upplevelser. In och kika, jag är övertygad om att du kommer hitta något som passar dig!

Erbjudanden finns hos Live It.

Way out West festival

Way out West

En av årets största kulturella händelser kommer tillbaka till Slottskogen i Göteborg även detta året. WoW sträcker sig mellan 8-10’e Augusti och bjuder på god mat, grym musik och en hel del intressanta modestatements! I år gästar bland annat Cardi B, Stormzy och Seinabo Sey.

Erbjudandet finns hos Ticketmaster