Bloggen om ett rikare studentliv

Gratis yoga och träning till alla studenter

Mecenat ger nu gratis yoga & träning med Yogobe till alla studenter! Studietiden innebär ny frihet, nya vänner, ny kunskap – men också en hel del stress. För visst är det lätt att dras med i snurren kring bra prestationer samtidigt som framtiden känns oviss. För att göra det enkelt för studenter att få till avslappning och rörelse i vardagen, får alla med ett Mecenatkort nu yoga & träna gratis online.

Yogobe är Nordens största yoga- och träningstjänst online med de ledande instruktörerna, lärarna och inspiratörerna i landet. Med hjälp av videosekvenser kan alla studenter nu yoga med Blossom Tainton, hitta sin rörlighet med Matthew Griffiths och jobba på explositiviteten med Tanja Djelevic – på studentrummet!

Lika delar spänning, frihet och ny kunskap i livet, blandat med oro, stress och ovisshet – visst är studietiden speciell? När havet gungar och stressen lurar runt hörnet är det ännu viktigare att finna tid för återhämtning. På Yogobe finns även videosekvenser inom avslappning, andningsövningar och meditationer – fantastiska verktyg för att förebygga och hantera stress.

Stärk ditt fokus med yoga

Många förknippar yoga med flexibilitet. Självklart kan yoga göra dig mer flexibel men en regelbunden yoga ger också otroligt många andra positiva effekter, både fysiska och mentala. Om du vill förbättra din koncentration, balansera dina hormoner, öka ditt självförtroende och bygga styrka i kroppen så är yoga något för dig. Tack vare samarbetet mellan Mecenat och Yogobe blir det nu enkelt för studenter att få till rörelse och återhämtning i vardagen.

Ta hand om dig under studietiden – stärk dig inifrån och ut!

Här får du med Mecenatkort Yogobe gratis!

Skön paus – Enkel mindfulnessmeditation, 10 min
Upptäck hur fantastiskt det är att släppa allt för en stund och bara vara här och nu, med Anna Gordh Humlesjö.

Lunchlyx – Kom tillbaka med ny energi, 10 min
En liten rörelsepaus som kan ge dig ny energi och fokus för resten av dagen, med Camilla Oldberg.

Sweat party, 20 min
Effektiv helkroppssekvens för rörlighet och styrka, med Tanja Djelevic.

Ankarandning, 5 min
Andningsövning som hjälper oss att grunda när vi känner oss arga, stressade eller oroliga, med Pål Dobrin.