Bloggen om ett rikare studentliv

  • Hem
  • /
  • Studentliv
  • /
  • Fyra aktiviteter att göra i vår – när du vill stanna hemma!

Fyra aktiviteter att göra i vår – när du vill stanna hemma!

1.“You must first let go of the old before you can make room for the new”

Ut med det gamla och in med det nya. Satsa på en förmiddag tillägnat garderobsrensning. Det börjar bli hög tid att städa bort vinterstövlarna och vädra dina sneakers. Passa på att uppdatera och komplettera med nya plagg och accessoarer, till din stil och garderob.
*Ett tips: För att komma i stämning, lyssna på din favoritmusik eller podcast.

2. Baka

Varför inte spendera eftermiddagen med att leta läckra recept? Är du en av de som alltid har velat göra ditt eget knäckebröd till ost och chark-fredagarna med tjejgänget? Eller varför inte slänga ihop och fin-justera ingredienserna till den perfekta kladdkakan. Servera med grädde/ glass . Testa även att mixa hallon, till ett fräscht serveringstillbehör! Det är sedan gammalt att doften av nybakat är en favorit för många. Hemmagjort är dessutom godare och lyxigare än när man köper.   Ta dig tiden, det blir mysigt!

3. Långkok

Under en tråkig vardagskväll rekommenderar vi dig att laga dina favoriträtt. Sätt guldkant på tillvaron. Unna dig det du vanligtvis inte hinner eller har orken till. Det är dessutom ett perfekt tillfälle att bättra på förrådet av matlådor, för arbetet eller skolan.

4. Movie time

För att kunna se din favorit serie, film, är en snabb internetuppkoppling ett måste! Finns det något värre än ett spännande avsnitt av Game of thrones som hackar? Det var även ett tag sedan du såg filmerna, Pride and prejudice och The holiday. Varva ner framför tv:n med tända ljus, en varm filt och en kopp te. Lägg även en fuktgivande ansiktsmask och ladda batterierna för kommande dag.

Studentrabatter
Abbott & Mosley: Här
iDeal of Sweden:Här
Spartoo: Här
Na-kd: Här
Chiquelle: Här
Bredbandsbolaget: Här
Comhem: Här
Ink club: Här

TÄVLING!
Vinn ett presentkort på Apollo för 15 000 kr!☀️
Delta genom att aktivera dig här ? TÄVLA HÄR

Glöm inte att följa och gilla våra inlägg på vår Facebooksida och Instagram ?
Facebook
Instagram