Bloggen om ett rikare studentliv

FOMO much?

Fear of missing out”. The fear that if you miss a party or event you will miss out on
something great”

Det finns personer som har mer FOMO än andra. Vem är du?

A. Den nyfikna och rastlösa
Är du en sån person som alltid måste vara med på allt? Du som nästan känner dig ångestfylld när du har tackat nej till något? Det vill säga, din nyfikenhet gör att dina vilotimmar blir färre och dygnets vakna timmar blir längre. När du för en gångs skull inte är med. Ligger du och ser alla snapchats som blir postade under kvällen.

B. Den som lever i förnekelse
“Idag skall jag vara hemma och vila”. Så kan det ofta låta, men i verkligheten brukar det bli tvärtom. Du vet mycket väl att när klockan slår 20, börjar din tummar bli rastlösa. Det är som att tummarna praktiskt taget skriver till hela din kontaktbok av sig själv. “Man kan ju alltid kolla om det händer något ikväll…..”. Du vet mycket väl att kvällen inte kommer att sluta hemma i soffan.

C. Den insiktsfulla
Du har kommit till de stadiet, att det inte längre är någon idé att förneka att du kommer stanna hemma. Det är alltid en förhoppning, att kroppen skall få vila. Men hjärnan verkar alltid ha andra planer. Det är numera din livsstil. Du gillar dagar med mycket på schemat. Det ger dig positiv energi och får dig på gott humör!

Människor med FOMOs största rädslor
1.Urladdad mobil
Lösning: Portabel mobilladdare, Här
2. Ingen mobilsurf
Lösning: Abonnemang med data, Tele2 & Comviq
3. Inte inneha ekonomin till alla aktiviteter
Lösning: Studentrabatter, Här

Glöm inte att följa och gilla våra inlägg på vår Facebooksida och Instagram ?
Facebook
Instagram