Bloggen om ett rikare studentliv

Brand Celebration is on – sista dagarna

Hos Mecenat hittar du hundratals partnerföretag, som tillsammans erbjuder flera tusen rabatter till dig som hankar dig fram på CSN och osäkra feriearbeten. – Det är värt att fira, i sig!

Extra galet superkul

Men ibland känner vi på Mecenat lust att verkligen break lose, skaka rumpan och WOOa över ett erbjudande som är helt…

…awesome!

Mecenats allra första Brand Celebration firas just nu för fullt tillsammans med Tele2, som är en riktig studentkompis. Tele2 kom upp med den bästa iPhone-dealen ever! De valde att ge dig som pluggar en helt grym rabatt på iPhone 6s – två prassliga tusenlappar eller fyra sköna femhundringar som du kan använda till annat, när du slår till på din nya lur just nu.

Missa inget stort!

Ett tips är att du ser till att följa oss på Facebook eller Instagram, för att vara säker på att inte missa våra kommande Brand Celebrations. Utan att avslöja för mycket, kan jag säga att det kommer att bli bra erbjudanden på många produktkategorier. Ovanligt bra.

Nät åt fler

Och för att verkligen utöka firandet, bjussar Mecenat på myggnät till skydd mot malaria i utsatta områden, via Röda Korset. Idag har vi tillsammans jobbat ihop till många hundra impregnerade nät. Och vi fortsätter att shoppa nät, när du skaffar ny iPhone, tills Brand Celebration är över för den här gången. Det vill säga på söndag eller när lagret av iPhones tagit slut. Så, skynda att fynda. – Visst siktar vi på en bit över tusen nät innan veckan är slut?