Bloggen om ett rikare studentliv

Förbered dig för studenten med Crownstudent

Är 2019 året du ÄNTLIGEN tar studenten?

Vi vet hur det känns, prov och inlämningar avlöser varandra och det känns som det aldrig är din tur. Men nu! Detta är året! Äntligen är det 2019 och studenten närmar sig med stormsteg! Slitet i skolan börjar lida mot sitt slut ♥ Nu är det bara sista
månaderna kvar, nedräkningen har börjat! 

Tänk hur overkligt på Champagnefrukosten när ni delar ut Klassens Influencer eller Klassens Entreprenör! Tänk pirret, adrenalinet och nervositeten innan utspringet. Det är den bästa känslan!

Bild: Wilma Lindell Nilsson @wilmanilson

Bild: Wilma Lindell Nilsson @wilmanilson

Vad ska man tänka på inför sin student?

1. Förbered din outfit så att du känner dig bekväm. Det sista man vill är att stressleta klockan 05:00 efter en tröja över klänningen eller efter en skjorta som inte har en fläck på sig. Prova dina skor, gå in dem innan! Ha inte dina mest värdefulla smycken på dig.

2. Beställ din studentmössa i tid: med studentrabatt från Mecenat! Förutom namn och skola, skriv året du tar studenten och glöm inte klassens namn inuti i mössan; där ni skriver namn och hälsningar till varandra. Om 10 år är det kul att minnas era internskämt! Ett tips: köp försäkringen om du är rädd om din mössa!

3. Ställ klockan och se till att någon väcker dig om du skulle råka snooza, man vill inte försova sig på den största dagen i livet! ⏰

4. ENJOY! Njut av dagen och glöm inte att äta. Ha roligt på fotograferingen, glädjen kommer synas i bilderna. Var ”in the moment” under UTSPRINGET (!!), be någon fota så behöver du inte tänka på det. Sjung och dansa på flaket och ha en Visselpipa. En Megafon gör att du slipper skrika och tappa rösten. Njut på mottagningen med vänner och familj som firar DIG. Ska du ut och fira efteråt? Drick vatten. Mycket. Under hela dagen och framförallt om det är varmt!

Ebba Rensvik @ebbarensvik

Ebba Rensvik @ebbarensvik

5. Efter studenten: spara studentmössan i en Memorial Box och skriv ut bilder från dagen. Världens roligaste grej att ta fram och kolla på i efterhand! Snacka om ett minne för livet!

Agnes Olsson @_agnesolsson

Agnes Olsson @_agnesolsson

Vill du ha inspiration till designen av din Crown, din studentmössa? Följ oss på Instagram @crownstudent  och Snapchat @crownstudent

ÄR DU REDO?!
Skribent: Angelica Persson Digitalt ansvarig Crownstudent

Till Mecenats studentrabatt hos Crownstudent
Följ @mecenat på Instagram