Bloggen om ett rikare studentliv

5 trendiga jackor våren 2016

5 olika jackor att satsa på i vår

Efter en vinter som känts som en evighet är det äntligen snart dags för våren – min personliga favoritårstid. Jag vet inte hur det är med er, men jag känner mig väääldigt trött på min bylsiga vinterjacka… Visst blir man sugen på att uppdatera garderoben med en ny vårjacka nu när solen börjar titta fram?

5 trendiga jackor våren 2016

Psst… Jackorna ovan hittar du hos Nelly.com – med 10 % studentrabatt!

För kvinnor är det 5 olika jackmodeller som sticker ut i alla modemagasin och bloggar: jeansjackan, fuskpälsen, mockajackan (fejk, såklart), bomberjackan och trenchcoaten.

5 herrjackor att satsa på i vår

Psst… Jackorna ovan hittar du hos Stayhard – med 10 % studentrabatt!

På modefronten för män är liknande jackmodeller populära. Trenchcoaten, jeansjackan och mockajackan är några av de största jacktrender för herrar, tillsammans med bikerjackan och den klassiska parkasen.