Bloggen om ett rikare studentliv

  • Hem
  • /
  • Studentliv
  • /
  • 30 perfekta upplevelser att göra tillsammans med kompisgänget

30 perfekta upplevelser att göra tillsammans med kompisgänget

Livet som student är intensivt och särskilt intensiva är ju studierna. Tuffa utbildningar innebär ofta långa perioder med mycket plugg och lite sömn och ibland kan vara svårt att komma bort från studierna. Men visst behöver man ändå en paus för att få möjlighet att sluta tänka på studier och prov? Vad är då mer perfekt än åka iväg på en upplevelse med studentgänget? 

Nedan hittar du 30 upplevelser från Upplevelse.com som är perfekta för både dig och din studentplånbok. Även om du inte skulle hitta något du vill göra just nu så är de perfekta presenttips.

Genom denna länk får du 15 % på upplevelser: https://mecenat.com/se/upplevelsecom#p701

25 Provningar att välja och vraka bland

Provning är ett utmärkt sätt att umgås och hitta gemensamma intressen genom. För vem älskar inte goda drycker, efterrätter och exklusiv mat? Hos Upplevelse.com får du chansen att prova och smaka dig igenom så mycket gott utan att det ska behöva kosta en massa pengar. Dessutom får du chansen att uppleva något nytt! 

Här hittar du hela 25 fantastiska provningar på ett och samma bräde från under 400 kr: https://www.upplevelse.com/provningar

Mordgåta med Middag

För den som vill arbeta med hjärnan men ha en lugnare kväll, kan man ju alltid slå ihop hjärnarbetet med en god middag. Mordgåta med Middag innebär att du får lösa ett spännande mordmysterium under kvällen. Alla får en egen karaktär att spela så du kommer inte att kunna slippa undan och bara lyssna på andra! Du kommer att få iklä rollen som exempelvis tjuv eller förälskad. Det trevliga med denna upplevelsen är att förutom att träna problemlösning får du även umgås med gänget under hela kvällen och göra något kul och spännande tillsammans! 

Mordgåta med middag finns i flera städer, du hittar de här: https://www.upplevelse.com/mordmysterie

Stand Up med Middag

Mat och dryck i all ära. Men visst är det i alla fall nästan lika viktigt att få skratta och ha kul, annars svälter ju själen! Se och lyssna på de mest populära komikerna just nu i hejdlöst skrattvänliga ståupp-shower. Det enda du behöver tänka på är att inte äta medan du skrattar för då åker maten raka vägen ut! Vi erbjuder Stand up med Middag på Norra Brunn, så om du inte bor eller studerar i Stockholm är det här ett riktigt bra skäl att dra med dig kompisarna till huvudstaden för en helg.

Här hittar du Stand Up Middag: https://www.upplevelse.com/standup-middag

Escape room

Ta dig igenom rum fulla av överraskningar och lös problem som får hjärnan att knaka. Escape room är ett omåttligt populärt sätt att umgås i grupp, lösa problem tillsammans och lära känna varandra under spännande former. Välj bland olika teman och svårighetsgrader och hitta något som passar hela gruppen. Det viktigaste är ju faktiskt att man har kul och löser problemen tillsammans. Escape room är dessutom väldigt billigt. Är ni ett gäng på 6 personer kostar denna intensiva upplevelse inte mer än runt en hundring per skalle.

Här kan du kolla in Escape Room: https://www.upplevelse.com/mystery-exit-room

Prova på Poledance

Gå ihop med kompisgänget och prova en av de roligaste och mest kompletta träningsformen man kan hitta. Poledance är intensiv träning för hela kroppen. Locka fram din artistiska ådra och slå dig loss på stången, Poledance är den moderna träningsformen som blivit omåttligt populär och är här för att stanna. Allt du behöver är att komma till träningssalen utvilad och med gott humör, så får du ett roligt träningspass du aldrig kommer att glömma.

Här kan du prova på Poledance: https://www.upplevelse.com/poledance

Kör Gokart

Gokart är kul och tillgängligt för alla. Perfekt att ha som en del i ett heldagsprogram med kompisgänget. Upplev farten och tävla under roliga förhållanden, för det är svårt att få nog när man väl har tryckt ned pedalen! En intensiv och rolig upplevelse för alla åldrar. Det enda du behöver ta med dig är tävlingsandan, för hjälm och skyddsoverall ingår alltid, liksom en lektion i körteknik och säkerhet.

Här beställer du direkt online och hittar närmaste Gokartbanan: https://www.upplevelse.com/gokart

15 % studentrabatt på Upplevelser när du går via Mecenat.

Genom denna länk får du 15 % på upplevelser: https://mecenat.com/se/upplevelsecom