Bloggen om ett rikare studentliv

Gult är fint

Sommarens soligaste trender

Vi firar in sommar, sol och alla härliga grillkvällar vi har framför oss med 30 % studentrabatt i 3 dagar! Passa på att fylla på sommargarderoben och inspireras av sommarens hetaste trender.

Gult är inte fult!
I sommar tar vi ut svängarna och låter detaljerna vara extra färgglada och soliga. Varför inte en gul väska, ett par knalliga strumpor under upprullade byxben eller en fin blus med cold sholders. Slå gärna flera trendflugor i en smäll här!

Twistade skjortan
Den klassiska fräscha skjortan har fått en rolig twist. Bär den till jeans eller klä upp den med en somrig kjol. Luftigt och härligt!

Volanger och trumpetärmar
Kan du inte heller få nog av feminina skärningar? Passa på att frossa i volanger och trumpetärmar i sommarblommigt eller enfärgat.

Ton i ton
Rosa fortsätter att vara en storfavorit när vi går mot varmare tider. Kör gärna rosa och nude i flera toner för den rätta looken.
Ton i ton

Slip-in-skor
90-talsklassikern slip-in-skon gör sig perfekt på sommarens festligheter. Kombinera med ett par nätstrumpor och du är hemma! För dubbel trendfaktor – fixa ett par i silver att glänsa i.

Statement-tishan
När du behöver lite extra kraft i vardagen passar Statement-tishan perfekt. Gärna med ett kaxigt tryck och kombinerat med stora hoops i örsnibbarna.
Tishan

Schack matt!
Gingham och smårutigt är överallt just nu. Spana in några snyggisar här nedanför.
Shack matt

Blommiga brodyren
Det perfekta sommarpysslet – fynda en jeansjacka på Myrornas och brodera blommor på axlar, ärmar och rygg! Eller om du har en snäll mormor så kanske hon kan hjälpa till?

Här hittar du alla grymma erbjudandena som ingår i 30 % -kampanjen