Bloggen om ett rikare studentliv

10 sorters plagg du vill möta våren i 😍

Sådärja! Nu har vi fått tillräckligt många tecken för att inse att våren faktiskt är här. Step up for spring – häng vårkläderna lättillgängliga i garderoben igen. Passa på att ta en koll vad du saknar för att känna dig 2017! I samarbete med Chiquelle.com ger vi dig exempel på säsongens must-haves. Genom att shoppa några få nya nyckelplagg, kan det göra stor skillnad för vårlooken. Varför inte mixa och matcha nya och gamla plagg. En ny jacka och nya jeans t.ex. kan sätta ett helt nytt uttryck på hela outfiten.

Det fina är att du kan shoppa rubbet med studentrabatt. Här listar vi de stora trenderna just nu:

Jeansen kommer från Chiquelle

1. Vitt, vitt, vitt! Det är alltid lika fräscht och i vår är det trendfärgen nr 1. Som alltid är det lätt att mixa. Den viktigaste investeringen är en vit klänning.


2. Ytterplagg: Alltid rätt i trendig kappa eller vårens hotta ytterplagg – bikerjacket.
3. PINK rules. Rosa har varit en trendfärg länge och den är här för att stanna. Satsa på pudriga mjuka toner eller en stark fuchsia.
4. Bare shoulders. Våren är det perfekta tillfället att fortsätta visa axlarna.
5. Tyll, volanger och transparent. Varför inte en svart tyllkjol som ger en kaxig prinsess-look. Kan med fördel kombineras med en t-shirt.

Shoppa vårlooken på Chiquelle med studentrabatt
6. Mjuka sneakers eller taxklackar? Båda lika rätt och hett.
7. Blommigt. På skor, accessoarer och kläder. Plaggen där du ser blommiga broderingar är t.ex. jeans, kjolar och jackor. Det funkar överallt.
8. Jeansen – det självklara vårplagget. Vill du göra ett extra vårigt statement, skaffa ett par med broderier eller råa jeanskanter.

Shoppa vårlooken hos Chiquelle med studentrabatt

Det här och mycket mer därtill hittar du hos Chiquelle.com som är en av Skandinaviens snabbast växande modebutik. Just nu har du som pluggar en extra grym studentrabatt på 20 % via Mecenat (gäller t.o.m. 25/3 2017, därefter gäller 10 % studentrabatt) .  

#spring2017 #vårmode #fashion #chiquelle #demin #studentliv #fashion 

För det senaste inom mode och trender, häng med oss på Instagram @chiquelle @mecenatse
Följ Mecenat på facebook.com/mecenat