Bloggen om ett rikare studentliv

Tips på hur du firar studenten och examen

Dags att fira studenten och examen!

Är du en av de lyckliga som tar studenten eller examen nu i dagarna? YOU ROCK! Men, hur ska det firas på bästa sätt? Se våra förslag här!

1. Gå ut på restaurang. Att gå ut och äta med vänner kanske inte händer allt för ofta som student. Men om det är någon gång du ska unna dig är det nu! Med bra mat, atmosfär och sällskap kan det inte bli annat än en bra kväll.

Fira med ett restaurangbesök!
2. Festa tills solen går upp! Den allra sista festen med klassen har all potential till att bli den allra bästa. Det kan vara sista gången ni umgås alla tillsammans, så gå all in!
En sista utekväll med klasskompisarna!
3. Unna dig något lyxigt. Materiell lycka är riktig lycka, eller? Har du gått och önskat dig något fint, men lite för dyrt för studentplånboken? Unna dig! Att ta studenten/examen är en stor bedrift du borde vara riktigt stolt över. En lyxig gåva till dig själv kommer göra att du påminns om din prestation varje gång du ser den!

Unna dig något du velat ha länge
4. Boka en resa! På sommaren finns det gott om sista minuten-resa du och dina vänner kan fira studenten/examen med. En upplevelse är alltid en bra present till sig själv!

Åk iväg på en härlig semester!
5. Chilla. Efter hektiska pluggperioder och sena nätter förtjänar du att ta det lugnt. Riktigt lugnt. Varför inte stanna hemma en hel helg och bara se serier du inte hunnit med och äta glass? Treat yourself!

Unna dig att helt enkelt inte göra någonting. Alls.

Alla bilder är lånade från Giphy

 
Av Patricia Schäller